Zo werkt een afspraak

Telefonische intake

We beginnen altijd met een telefonische intake. Dat kost niets en is vrijblijvend. Meestal duurt zo’n gesprek ongeveer 30 minuten. We krijgen zo beiden een indruk van elkaar, bespreken je gewenste doelstelling en we stemmen verwachtingen met elkaar af. Ik vertel ook iets over mijn werkwijze en beantwoord eventuele vragen die je hebt. Als we na de intake beiden verder willen, plannen we de eerste afspraak. Deze kan fysiek plaatsvinden in de praktijk of online.

Ik wil graag een telefonische intake

Eerste afspraak

De eerste afspraak draait om jouw verhaal. Dat is nodig om een bredere indruk van je te krijgen en van je hulpvraag. Soms zijn er meer afspraken nodig om je verhaal in kaart te brengen, we nemen de tijd die nodig is hiervoor. De informatie die naar voren komt, is later van belang bij het toepassen van EFT.

Vervolgafspraken

Na de eerste afspraak hebben we doorgaans nog een of enkele gesprekken nodig om bij de kern van jouw probleem te komen: waar gaat het nu echt om en hoe zit jouw belemmerende patroon van gevoelens, gedachten en gedrag in elkaar? Met dat inzicht kunnen we tijdens de volgende afspraken werken richting de oplossing.

Voor het vervolg kunnen verschillende coachtechnieken helpend zijn. We gaan natuurlijk ook aan de slag met EFT. Ik leg kort uit hoe het werkt en we oefenen met de kloppunten. Je hoeft deze punten niet te onthouden. Ik doe het voor en jij hoeft me alleen te volgen. De eerste ronde is even wennen, maar daarna gaat het volgen vaak vanzelf.

Bekijk de tarieven

EFT vanuit huis

Woon je verder weg, in het buitenland of kan/wil je om andere redenen niet in de praktijk afspreken en wel met EFT aan de slag? Dan werken we online. Vanuit je eigen huis. Je hoeft niet te reizen en bovendien is het corona proof.

Over EFT Online

videobellen

Quick fix?

Wanneer je online leest over EFT, kun je de indruk krijgen dat je met een enkele sessie van een complex probleem af bent. Ondanks dat EFT effectief werkt, is dat iets te rooskleurig. Vragen of klachten zijn altijd complexer dan ze op het eerste oog lijken. Voor verandering is (echt) tijd en inzet nodig. Bovendien ga je zo snel als je (aan)kunt.

Ervaringen zijn gelaagd opgeslagen

Om te zijn waar je nu bent, waren meerdere ervaringen nodig. Zo’n ervaring bestaat ook nog eens uit verschillende elementen, zoals gedachten, emoties, gevoelens en gedragingen. Die elementen en ervaringen liggen op elkaar gestapeld en meestal niet in chronologische volgorde. Tijdens de afspraken ontwarren we deze kluwen, laag voor laag. Daaruit ontstaat inzicht en ruimte om verandering in gang te zetten.

Denise profiel

Coach: Denise de Kruijk

Wat je tegenkomt, heb je niet altijd voor het zeggen. Wel wat je ermee doet. Mijn leven is meerdere malen flink opgeschud door impactvolle ervaringen. Steeds maakte het dat ik dingen anders ben gaan zien of doen. Zo ben ik me gaan scholen tot integraal vitaliteitscoach, EFT practitioner en heb ik me gespecialiseerd en gecertificeerd in de EFT techniek Matrix Reïmprinting. Ik help mensen met het onderzoeken van hun vraag of probleem tijdens persoonlijke afspraken en via beeldbellen.

Over Denise

Vragen of meer weten?

Vul het contactformulier in, mail me of stuur een WhatsApp, dan neem ik snel contact met je op.