Afspraak maken.

Laten we eerst kennismaken

Het eerste contact is telefonisch. We plannen een gesprek van zo’n 20-30 minuten. Dat kost niets en is vrijblijvend. Het is bedoeld om een indruk van elkaar te krijgen en verwachtingen af te stemmen. Ik vertel iets over mijn werkwijze en beantwoord eventuele vragen die je hebt. Daarna plannen we desgewenst een fysieke of online afspraak in.

Zo werkt een afspraak

De eerste afspraak draait om jouw verhaal. We brengen in kaart waar het precies om gaat, waar je tegenaan loopt. Hierin creëren we overzicht. Soms is er meer dan een keer voor nodig.

In de vervolgafspraken diepen we verder uit om te ontdekken wat ten grondslag ligt aan het probleem dat je ervaart. Hierbij help ik met verbanden leggen en daag je waar nodig uit om tot (nieuwe) inzichten te komen. Dat inzicht is al een eerste stap naar verandering.

Afspraak maken

  Werkwijze

  De werkwijze is voor iedereen anders. We kunnen concrete doelen en acties bepalen, of eerst met specifieke methoden of technieken aan de slag. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan Transactionele Analyse, Emotional Freedom Techniques of Rationele Emotieve Therapie. Of wellicht wil je alleen een luisterend oor. Wanneer het een verliessituatie betreft, kan ik je informatie aanreiken uit de verlies- en rouwliteratuur, die we toepassen op jouw specifieke situatie. Zo kun je gaan herkennen waar je staat en wat je mogelijk kan helpen om verder te komen.

  Mini-traject: Alles op een rij

  Gericht op orde in de chaos. Iemand die echt hoort wat je zegt, spiegelt en teruggeeft wat opvalt. We creëren overzicht en leggen samen verbanden. Kom tot nieuwe inzichten waarmee je zelf verder aan de slag kunt.

  Duur: 2-3 sessies

  Verdiep en Verander Traject

  Dit traject is gericht op vergroten van zelfkennis en vanuit daar verandering. Om patronen te doorbreken, af te rekenen met niet-helpende gedachten of eerdere ervaringen te verwerken. Van probleem tot inzicht of zelfs concreet actieplan.

  Duur: 4-8 sessies

  Tarieven

  Telefonische kennismaking: gratis
  Eerste afspraak: € 50
  Vervolgafspraken: € 80
  Zakelijk, vergoed door de werkgever: € 120

  Een afspraak duurt 60-75 minuten.

  Deze tarieven gelden per 1 januari 2022 en zijn vrijgesteld van btw. Betaling vindt plaats per factuur achteraf. Door een afspraak te maken, ga je akkoord met de voorwaarden, toestemming en vrijwaring.

  Vergoedingen

  Coaching wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekeraar, alleen soms vanuit de werkgever. Therapeuten wordt soms vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering, dat geldt momenteel niet voor mijn diensten. Wanneer je oriënteert op vergoede psychosociale ondersteuning, is het goed om te weten dat de verzekering slechts een gedeelte dekt: een maximum per sessie en per traject. De meeste mensen halen een aanvullende zorgverzekering er niet uit, met alleen therapiegesprekken. Bij een gemiddelde trajectduur loont het vaker om de gesprekken zelf te betalen.

  Ervaringen van anderen

  "Denise stelt je op je gemak, denkt met je mee, kan supergoed analyseren waar je mee zit en helpt je goed op weg. Ze neemt de tijd en is er echt voor je. Gelijkwaardigheid is een van haar kernwaarden en zo voelde ik dat ook. Ik zou haar begeleiding aan iedereen aanraden. Ze heeft mij ontzettend geholpen. Ik ben haar dankbaar."

  "De gesprekken met Denise heb ik als heel prettig en 'veilig' ervaren. De combinatie van EFT en gesprekken was voor mij goud. Dankzij de gesprekken kwam ik erachter waar de kern van mijn probleem zat. Die onderdelen kon ik met behulp van EFT goed verwerken; door die techniek maakte ik echt contact met de onderliggende emoties. Het is voelbaar effectief."

  "De gesprekken waren open en eerlijk. Prettige ervaring en goede probleemanalyse. De begeleiding was zonder meer goed. Je wist op schijnbaar kleine, onbelangrijke, issues door te vragen waardoor diepere vragen en problemen naar boven konden komen. Erg bedankt!"