Zo werkt een afspraak

Telefonische intake

We beginnen altijd met een telefonische intake. Dat kost niets en is vrijblijvend. Meestal duurt zo’n gesprek ongeveer 30 minuten. We krijgen zo beiden een indruk van elkaar, bespreken je gewenste doelstelling en welke aanpak daar het beste bij past. Ik vertel ook iets over mijn werkwijze en beantwoord eventuele vragen die je hebt. Na de intake beslissen we of we een eerste afspraak plannen.

Ik wil graag een telefonische intake

Eerste EFT Consult

Tijdens het eerste consult gaan we na een korte introductie meteen aan de slag. Ik vertel je iets over EFT en we oefenen met de kloppunten. Je hoeft deze punten niet te onthouden. Ik doe het steeds voor en jij hoeft alleen te volgen. De eerste ronde is even wennen, maar daarna gaat het volgen vanzelf. We onderzoeken met deze techniek jouw probleem of klacht. Een eerste consult duurt ongeveer 75 minuten. Vervolgafspraken duren 60 minuten. Na het eerste consult beslis je of je wilt vervolgen met een traject.

Bij het maken van een afspraak, ga je akkoord met onze voorwaarden. Lees deze vooraf door, ze zijn in begrijpelijke taal geschreven. Je vind er ook informatie over toestemming en vrijwaring.

Eerste afspraak integrale coaching

We starten oriënterend. Mogelijk heb ik je van tevoren gevraagd om een intakeformulier in te vullen of een vitaliteitsscan. In dat geval bespreken we de resultaten. Op basis daarvan gaan we aan de slag. Tijdens het coachtraject kan het inzetten van EFT-technieken soms behulpzaam kan zijn. We bespreken dan of je dat wilt.

Bij het maken van een afspraak, ga je akkoord met onze voorwaarden. Lees deze vooraf door, ze zijn in begrijpelijke taal geschreven. Je vind er ook informatie over toestemming en vrijwaring.

Vervolgtraject

Na de eerste afspraak beslis je of je wilt vervolgen met een traject. EFT/MR kan een proces versnellen, alleen geen wonderen verrichten. Daarom ben ik geen voorstander van een enkele sessie. Zou je een eenmalige afspraak bij een psycholoog of haptotherapeut overwegen? Als je tot de kern van iets wilt komen én wilt veranderen, vraagt dat tijd, inzet en committent. Daarom werk ik met trajecten van minimaal 6 uur. Zo’n besluit is al een eerste stap naar verandering. Natuurlijk snap ik dat het spannend is om je meteen aan 6 uur te verbinden. Daarom beslis je pas na de eerste afspraak of je een traject wilt. De kosten van die eerste afspraak worden later met je trajectkaart verrekend. En als je eerder dan de aangeschafte 6 uur je doel bereikt, ontvang je de resterende uren gewoon terug. Je kunt je dus committeren om écht aan de slag te gaan, zonder het risico te lopen teveel te betalen.

EFT als videoconsult

Woon je verder weg of in het buitenland en wil je wel graag een traject volgen? Dan werken we op afstand. De gebruikte technieken zijn net zo even effectief. Gewoon vanuit je eigen woonkamer.

Over EFT Online

videobellen

Tarieven

De telefonisch intake is kosteloos.

  • Eerste afspraak (75 min):                                     € 120
  • Traject 6 afspraken (incl. 1e afspraak):              € 520   (binnen 6 maanden in te plannen, met restitutieregeling)
  • Uurtarief losse vervolgafspraken:                        € 95

De bedragen zijn inclusief btw. Je betaalt via een betaallink in de factuur die je na de eerste afspraak ontvangt. Voor annuleringen binnen 24 uur wordt 50% van het uurtarief in rekening gebracht.

Trajectvoordeel en restitutieregeling

Als je echt verandering wilt, kan dat niet in een enkele sessie. Een traject geeft je de tijd die nodig is om verandering te bereiken of in gang te zetten. Vaak plannen we de eerste drie afspraken wat sneller achter elkaar en de drie erna met iets meer tijd ertussen.

Een traject omvat 6 afspraken in totaal: de eerste afspraak (75 min) en 5 vervolgafspraken (60 min). Na de eerste afspraak beslis je of je een traject aangaat. De afspraken dienen binnen 6 maanden te worden ingepland vanaf de datum van de eerste afspraak. Als je jouw doel eerder bereikt, dan kun je verzoeken om het restant te restitueren. Een traject kan na afloop natuurlijk altijd verlengd worden met een nieuw traject of met losse vervolgafspraken.

Vergoeding

Coaching met of zonder EFT wordt vooralsnog niet vergoed door zorgverzekeraars. Mocht je een werkgever een actief vitaliteitsbeleid voeren, dan worden de kosten voor coaching soms door je werkgever vergoed. Is dat het geval, mail me dan voor een zakelijke offerte.

Denise profiel

Integraal Coach, EFT en MR Practitioner: Denise de Kruijk

Wat je tegenkomt, heb je niet altijd voor het zeggen. Wel wat je ermee doet. Mijn leven is meerdere malen flink opgeschud door impactvolle ervaringen. Steeds maakte het dat ik dingen anders ben gaan zien of doen. Zo ben ik me gaan scholen tot integraal vitaliteitscoach, (gevorderde) EFT behandelaar en heb ik me gespecialiseerd in de EFT techniek Matrix Reïmprinting. Ik help mensen met het onderzoeken van hun vraag of probleem tijdens persoonlijke afspraken en videoconsulten.

Over Denise

Vragen of meer weten?

Vul het contactformulier in, mail me of stuur een WhatsApp, dan neem ik snel contact met je op.