Structureel veranderen

Er zijn verschillende manieren om tot verandering te komen, afhankelijk van wat je wilt veranderen. Mijn werkwijze kenmerkt zich door naar jou als geheel te kijken. Meestal ligt de oplossing niet waar het probleem zich bevindt. Door breder te onderzoeken, komen we tot de kern en daarmee tot verandering.

Integrale benadering

Er is een reden dat er in de hersenen verbindingen lopen van het cognitieve brein naar het emotionele en fysieke brein. Daarom geloof ik erin om problemen of klachten als geheel te onderzoeken. Los je een probleem op emotioneel niveau op, dan zie je vaak dat de fysieke klacht ook verdwijnt. Heb je vragen over je identiteit, dan kan het zomaar zijn dat er een overtuiging in de weg blijkt te zitten. Zodra we de kern op tafel hebben, kunnen we stap voor stap gaan oplossen.

Integraal Vitaliteitsmodel

Structureel veranderen met EFT

De techniek waarmee ik werk, is Emotional Freedom Techniques (EFT). Het grootste deel van ons brein is immers gereserveerd voor onbewuste gedachten, handelingen en gevoelens. EFT werkt met dit onbewuste deel en heeft invloed op verbindingen tussen het cognitieve, emotionele en fysieke brein. Zo kun je emoties en gedachten positief veranderen en kunnen impactvolle ervaringen in een ander daglicht komen te staan.

Meer over EFT

(Trauma)verwerking met Matrix Reïmprinting

Soms liggen er meer impactvolle ervaringen aan ten grondslag. Dan is Matrix Reïmprinting een zeer effectieve techniek, doordat het technieken uit EFT en NLP combineert. Het zorgt ervoor dat je ervaringen uit het verleden anders gaat beleven, waardoor traumatische en emotionele gebeurtenissen een andere lading krijgen. Je maakt als het ware een nieuwe (positieve) imprint op de oude herinnering, waardoor je meer ontspannen op de gebeurtenis kunt terugkijken.

Meer over Matrix Reïmprinting

"We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt."

– Albert Einstein

Vragen of meer weten?

Vul het contactformulier in, mail me of stuur een WhatsApp, dan neem ik snel contact met je op.