Meer energie

Als je energieniveau laag is, kan dat verschillende oorzaken hebben. Zit je niet lekker in je vel, speelt er thuis of op werk iets, eet je niet op de juiste manier of heb je zorgen aan je hoofd? Het kan van alles zijn. Juist dan is het belangrijk om dit van alle kanten te benaderen, om tot de oorzaak te komen.

Integrale coaching geeft inzicht

Integrale coaching gaat over wie jij bent in z’n geheel. Gedachten, emoties, identiteit en fysieke uitingen hebben invloed op elkaar en worden bij een integrale benadering als een geheel beschouwd. Dat betekent dat om verder te komen, soms eerst iets anders opgelost moet worden, dan je voor ogen had. We gebruiken praktische oefeningen om te onderzoeken hoe het een het ander beïnvloed. Met integrale coaching verbreed je je blik en belicht je het probleem vanuit meerdere hoeken. Het vergroot je inzicht en biedt nieuwe ingangen voor oplossingen.

Integraal Vitaliteitsmodel
Integraal Vitaliteitsmodel

Integrale vitaliteitsscan

Nog voor de eerste afspraak vraag ik je om een vitaliteitsscan in te vullen. Dit geeft inzicht in hoe jij op dit moment de verschillende elementen in je leven ervaart. Zo brengen we in kaart waar energie weglekt. Vaak is dat op een ander vlak dan waar het probleem zich uit. Tijdens het coachen zorgen we dat de onderliggende oorzaak op tafel komt. Zodra die is opgelost, komt er automatisch weer beweging op andere vlakken.

Multidisciplinair

Soms ontdekken we gedurende het coachen onderliggende emotionele of mentale blokkades. Om die sneller en effectief op te lossen, zet ik ook regelmatig Emotional Freedom Techniques of Matrix Reïmprinting in. Dat kan gewoon binnen hetzelfde traject.