Ervaringen van anderen.

Reviews Psychosociale therapie en Verlies en Rouwtherapie

Na ieder traject vraag ik om feedback. Voor mij om van te leren en voor jou om een indruk te krijgen hoe anderen het hebben ervaringen. Hieronder enkele ervaringen die ik mocht delen.

 • Erg fijne gesprekken gehad. Denise geeft vertrouwen, rust en weet de juiste vragen te stellen. Na de gesprekken met een goed gevoel huiswaarts gegaan; vol met nieuwe input om over na te denken. Heel verhelderend. Denise is flexibel en helpt mee zoeken naar (voor mij) soms ingewikkelde antwoorden. Fijne locatie ook!

 • Ik vond het prettig. Ik heb Denise als heel vertrouwd en betrokken ervaren. Ik ben tot inzicht / bewustwording van/in mijn (oude) patronen gekomen. Kan nu doelgericht ah werk gaan. Denise kon mijn verhaal goed verwoorden / samenvatten. Prettig dat ze ook de tijd nam om emoties toe te laten!

 • Ik heb de gesprekken als heel prettig ervaren. Er was een fijne sfeer waarin niets goed of fout was. Deze gesprekken en de analyse  hebben mij winst opgeleverd, want hierdoor herken ik beter wat er met mijn gedachten en gevoelens gebeurt. Vanuit hier kan ik verder proberen dit te veranderen. Het voelde echt als samen op zoek gaan naar het onderliggende probleem en de oplossing. Deze aanpak werkte goed voor mij. Ik vond het ook fijn dat alle emoties er gewoon mochten zijn en dat ik de tijd kreeg om te proberen alles goed te verwoorden. Ook vond ik het goed om steeds tussentijds met elkaar samen te vatten of het vertelde goed begrepen was. Ik vond het een hele fijne ervaring, ging er zonder verwachtingen in maar voel mij nu heel goed over deze stap en heb goede hoop dat ik mijn probleem/patroon beter onder controle krijg of kan veranderen. Bedankt hiervoor!

 • Zeer prettige en geïnteresseerde begeleiding. Kwam begripvol en deskundig over. Ik kon mijn verhaal goed kwijt. Denise weet de juiste vragen te stellen en toon te zetten.

 • De gesprekken waren open en eerlijk. Prettige ervaring en goede probleemanalyse. De begeleiding was zonder meer goed. Je wist op schijnbaar kleine, onbelangrijke, issues door te vragen waardoor diepere vragen en problemen naar boven konden komen.

  Ook nu, na een aantal maanden denk ik blij terug aan onze sessies. Bijzonder is wel dat het probleem echt opgelost is. Laats vroeg iemand naar mijn gevoel van waardeloosheid en toen wist ik nauwelijks meer dat er zoiets gespeeld had. Ik moest echt graven voor het, zonder enige emotie, bovenkwam. Erg bedankt!

 • De gesprekken met Denise heb ik als heel prettig en ‘veilig’ ervaren. De combinatie van EFT en gesprekken was voor mij goud. Dankzij de gesprekken kwam ik erachter waar de kern van mijn probleem zat. Die onderdelen kon ik met behulp van EFT goed verwerken; door die techniek maakte ik echt contact met de onderliggende emoties. Het is voelbaar effectief. Na jaren meerdere dingen geprobeerd te hebben (praten met een psycholoog, EFT bij iemand anders e.d.), ben ik dankzij de hulp van Denise nu écht verder gekomen. Uiteindelijk kent Denise het hele verhaal zo goed, dankzij gesprekken en EFT-sessies, en helpt je enorm. Heel waardevol en behulpzaam als je ergens mee zit. Ik ben iemand die nogal in haar hoofd zit en dankzij de EFT kwam ik eindelijk bij de kern en kon ik met de emotie aan de slag.

 • Ik vond het een goede en prettige begeleiding. Het heeft mij geholpen en rustiger gemaakt.

 • Voor mij werkte het goed en ik ben blij dat ik het heb gedaan. Ik zou het ook aan anderen aanraden. Persoonlijk vond ik het eerst wel een beetje gek omdat het nieuw voor me was, maar je went er snel aan als je het eenmaal gedaan hebt en dan is het fijn.

 • EFT voelt voor mij als een reis door door mijzelf maken. Mezelf zien en opnieuw ontmoeten. Bijzonder om terug te gaan naar mijn kindertijd. Nu voel en zie ik dat door de ogen van een volwassene. Heel goed voor mij om even uit mijn hoofd te gaan en weer te gaan voelen. Dat vergeet ik soms door alle drukte van de dag. Na een sessie ben ik meer in contact met mijn lichaam. Mijn lichaam geeft alles aan, ik hoef er alleen maar naar te luisteren.

 • Ik liep al enige tijd rond met lichamelijke klachten (wekelijkse migraine aanvallen, aanhouden pijn/tinteling in mijn been, geen energie). Ik deed waar ik goed in was: ‘doorbijten’. Ook had ik helaas niets aan mijn huisarts, ik voelde mij niet gehoord, niet serieus genomen. Ik herkende mijn lichaam niet meer, had nergens meer controle over. Ik liep rond met 50 kilo op mijn schouders! Toen ik na 8 maanden ook nog eens zwanger bleek te zijn, kwam ik ook nog geestelijk in de knel. Met EFT ervoer ik eindelijk verlichting, alsof er een enorm last van mijn schouders viel. De pijn en tintelingen werden overgenomen door positieve tintelingen en energie.

 • Ik ben zelf al sinds 2014 op zoek naar een duurzamere weg voor mezelf in mijn lichaam, als vader, als partner en als collega. Het werd me duidelijk dat ik telkens weer in emotionele situaties terecht kwam die niet altijd de beste kant van me lieten zien. De zoektocht heeft me langs vele ‘healing’ technieken gebracht (meditaties, verschillende yoga vormen, conversaties, karma analyse, coaching, helende reis). Maar ik moet zeggen dat de EFT behandeling van Denise werkte als een TIERELIER! In een kort tijdsbestek bracht ze mij door de complexiteit van mijn voornaamste emotionele blokkades die in mijn jeugd werden opgebouwd jegens mijn vader. Denise heeft me heel goed begeleid in het identificeren, begrijpen en het laten gaan van deze emoties. Ik laat het nu even bezinken. Maar dit is niet mijn laatste ervaring met Denise. EFT door Denise brengt me effectief naar mijn echte ik.

 • Eindelijk ervaar ik rust. Mijn hoofd is helder, alsof er iets is opgeklaard. Nu weet ik waar ik heen wil en voel me sterk genoeg om de stappen te zetten die nodig zijn.

 • Denise is een coach met een groot inlevingsvermogen die door haar heldere manier van vragen snel tot de kern komt. Tegelijk neemt ze uitgebreid de tijd voor je en ziet je voor wie je bent. Haar holistische aanpak zorgt dat ze zich niet laat (af)leiden door details, maar het grotere geheel blijft zien. Tegelijk zorgt ze voor concrete stappen dat tot zichtbaar resultaat leidt. Kortom, ik heb haar begeleiding als zeer prettig, kundig, menselijk en professioneel ervaren.

 • Ik heb zoveel verschillende therapieën geprobeerd. Van regulier tot heel alternatief, het hele spectrum heb ik voorbij zien komen. Na een EFT traject is er eindelijk verschil te merken. Ik zie dat er verandering komt in mijn gedachten, mijn negatieve gevoelens. Steeds langer lukt het me om de negativiteit los te laten. Ik krijg weer zin om dingen te ondernemen en dat is zo’n groot contrast met de afgelopen jaren. Ik ben nog niet klaar en heb nog stappen te maken, maar voor mij is EFT de manier om die stappen mee te zetten.

 • Voor het eerst sinds lange tijd kon ik weer voelen. Een heel klein beetje, tijdens de eerste sessie. Het voelt als een begin, het geeft me hoop voor de toekomst. Eindelijk zit er beweging in.

 • Denise is een professioneel coach die voortleeft wat ze daarover uitdraagt. Haar manier van communiceren is laagdrempelig, met humor, ad rem en uitdagend. Ze is in staat zonder oordeel te luisteren en je waar nodig te confronteren vanuit compassie en verbinding.