Ervaringen van anderen

 • EFT voelt voor mij als een reis door door mijzelf maken. Mezelf zien en opnieuw ontmoeten. Bijzonder om terug te gaan naar mijn kindertijd. Nu voel en zie ik dat door de ogen van een volwassene. Heel goed voor mij om even uit mijn hoofd te gaan en weer te gaan voelen. Dat vergeet ik soms door alle drukte van de dag. Na een sessie ben ik meer in contact met mijn lichaam. Mijn lichaam geeft alles aan, ik hoef er alleen maar naar te luisteren.

   

 • Ik liep al enige tijd rond met lichamelijke klachten (wekelijkse migraine aanvallen, aanhouden pijn/tinteling in mijn been, geen energie). Ik deed waar ik goed in was: ‘doorbijten’. Ook had ik helaas niets aan mijn huisarts, ik voelde mij niet gehoord, niet serieus genomen. Ik herkende mijn lichaam niet meer, had nergens meer controle over. Ik liep rond met 50 kilo op mijn schouders! Toen ik na 8 maanden ook nog eens zwanger bleek te zijn, kwam ik ook nog geestelijk in de knel. Met EFT ervoer ik eindelijk verlichting, alsof er een enorm last van mijn schouders viel. De pijn en tintelingen werden overgenomen door positieve tintelingen en energie.

   

 • Ik ben zelf al sinds 2014 op zoek naar een duurzamere weg voor mezelf in mijn lichaam, als vader, als partner en als collega. Het werd me duidelijk dat ik telkens weer in emotionele situaties terecht kwam die niet altijd de beste kant van me lieten zien. De zoektocht heeft me langs vele ‘healing’ technieken gebracht (meditaties, verschillende yoga vormen, conversaties, karma analyse, coaching, helende reis). Maar ik moet zeggen dat de EFT behandeling van Denise werkte als een TIERELIER! In een kort tijdsbestek bracht ze mij door de complexiteit van mijn voornaamste emotionele blokkades die in mijn jeugd werden opgebouwd jegens mijn vader. Denise heeft me heel goed begeleid in het identificeren, begrijpen en het laten gaan van deze emoties. Ik laat het nu even bezinken. Maar dit is niet mijn laatste ervaring met Denise. EFT door Denise brengt me effectief naar mijn echte ik.

   

 • Denise is een coach met een groot inlevingsvermogen die door haar heldere manier van vragen snel tot de kern komt. Tegelijk neemt ze uitgebreid de tijd voor je en ziet je voor wie je bent. Haar holistische aanpak zorgt dat ze zich niet laat (af)leiden door details, maar het grotere geheel blijft zien. Tegelijk zorgt ze voor concrete stappen dat tot zichtbaar resultaat leidt. Kortom, ik heb haar begeleiding als zeer prettig, kundig, menselijk en professioneel ervaren.

   

 • Ik heb zoveel verschillende therapieën geprobeerd. Van regulier tot heel alternatief, het hele spectrum heb ik voorbij zien komen. Na een EFT traject is er eindelijk verschil te merken. Ik zie dat er verandering komt in mijn gedachten, mijn negatieve gevoelens. Steeds langer lukt het me om de negativiteit los te laten. Ik krijg weer zin om dingen te ondernemen en dat is zo’n groot contrast met de afgelopen jaren. Ik ben nog niet klaar en heb nog stappen te maken, maar voor mij is EFT de manier om die stappen mee te zetten.

   

 • Denise is een professioneel coach die voortleeft wat ze daarover uitdraagt. Haar manier van communiceren is laagdrempelig, met humor, ad rem en uitdagend. Ze is in staat zonder oordeel te luisteren en je waar nodig te confronteren vanuit compassie en verbinding.

   

 • Voor het eerst sinds lange tijd kon ik weer voelen. Een heel klein beetje, tijdens de eerste sessie. Het voelt als een begin, het geeft me hoop voor de toekomst. Eindelijk zit er beweging in.