Loopbaancoaching

Op een bepaald moment in je leven kan er iets bij je gaan knagen of voel je je niet meer thuis in het werk dat je doet. Het kan ook een plotselinge verandering zijn waar je tegenaan loopt. Dan kom je voor keuzes te staan. Vragen komen op als: wil ik wel door in mijn huidige baan,  wat wil ik, wat drijft mij en waar wil ik heen? Wanneer je dit helder voor ogen hebt, wordt het makkelijker om keuzes te maken waar je wel achter staat. Dat is waar loopbaancoaching over gaat.

Loopbaancoaching doen we samen

Je hoeft dit niet alleen te doen. Als loopbaancoach begeleid ik je in de keuzes waarvoor je staat en in het nemen van zinvolle vervolgstappen. Ik adviseer je en we maken een plan. Mijn persoonlijke begeleiding stem ik af op wie je bent, je talenten en je wensen. Zo help ik je op weg naar werk waar je wél energie uithaalt en dat duurzaam is voor de toekomst.

Ook kan ik je adviseren in (personeels)zaken gerelateerd aan verdere persoonlijke ontwikkeling als ook ontslag, werkloos worden of aanpak richting leidinggevenden of bedrijf. Je eigen persoonlijk personeelsadviseur!

De stappen

Loopbaancoaching is keuzes maken. Vragen op het maken van keuzes zijn complex en ingegeven door je eigen waarden en normen. Ik neem je daarom concreet mee in een aantal stappen:

  1. Proces van betekenisgeving (terugkijken waar kom je vandaan).
  2. Van breed naar smal, of van oriëntatie naar focussen.
  3. Zelfanalyse naar omgeving.
  4. Van analyse naar actie.
model loopbaancoaching
Jelle Kottmann

Loopbaancoach: Jelle Kottmann

Als mens ben ik nuchter, mensgericht, scherpzinnig en gevoelig voor wat speelt en leeft. Ik zet je ‘aan’ om uit te vinden wat voor jou echt belangrijk is. Mijn kernwaarden zijn gericht op gelijkwaardigheid, vrijheid, humor, positiviteit en denken in mogelijkheden (ontwikkelen). 

Meer over wie ik ben

Waarom loopbaancoaching?

Bespaar tijd en maak gerichte keuzes.

Afspraak maken

Ik wil iets anders…

Wat helpt je niet meer en verkennen waar je goed in bent

Ik loop vast…

Terugkijken en aan de slag met overtuigingen

In de actie maar hoe…

Actiegericht en praktisch aan de slag om verder te komen

Tijdsduur en investering

Intake
Ik vind het prettig om even te bellen of desnoods online (Zoom / Skype). Als het klikt en het wederzijds okay voelt houden we een intakegesprek. Na de intake doorlopen we het loopbaantraject. Iedere coachsessies duurt ongeveer 1 a 1,5 uur.

Investering
De telefonisch intake kost niets.

Losse afspraak           € 120
Traject 5 afspraken     € 500

Als er na het traject meer afspraken nodig zijn dan volgt in overleg een vervolgtraject op maat.

De bedragen zijn inclusief btw. Je betaalt via een betaallink in de factuur die je voor aanvang van de afspraak ontvangt. Voor annuleringen binnen 24 uur wordt 50% van het uurtarief in rekening gebracht.

Bij het maken van een afspraak, ga je akkoord met onze voorwaarden. Lees deze vooraf door, ze zijn in begrijpelijke taal geschreven.

Vragen of meer weten?

Vul het contactformulier in, mail me of stuur een WhatsApp, dan neem ik snel contact met je op.