Tarieven

De telefonisch intake is kosteloos en duurt doorgaans 20-30 minuten. Daarna beslissen we of we een eerste afspraak plannen. Die afspraak kan in de praktijk of online via beeldbellen plaatsvinden.

Vast tarief per afspraak
De eerste paar afspraken duren vaak iets langer dan afspraken later in een traject. Ik vind het prettig om ruimte te hebben, mochten we net even wat meer tijd nodig hebben. Andere momenten zijn we weer sneller klaar. Daarom reken ik een tarief per afspraak en niet per uur. Zo zijn we flexibel in tijd en weet jij qua kosten waar je aan toe bent.
  • Duur: 50-75 minuten
  • Tarief online afspraak: € 75
  • Tarief praktijk afspraak: € 85

De meeste afspraken kunnen online plaatsvinden, we kunnen sowieso online starten. Sommige afspraken met specifieke technieken werken beter in de praktijk en soms geven mensen er de voorkeur aan om alle gesprekken in de praktijk te laten plaatsvinden. We bepalen dit in overleg.

 

Aanvullende informatie tarieven

Genoemde tarieven gelden per april 2021 en zijn vrij van btw. Betaling vindt plaats via een betaallink in de factuur die je na de afspraak ontvangt. Bij online afspraken betaal je vooraf.

Bij het maken van een afspraak, ga je akkoord met de voorwaarden. Lees deze vooraf door, ze zijn in begrijpelijke taal geschreven. Je vind er ook informatie over toestemming en vrijwaring.

Vergoeding

Coaching met of zonder EFT wordt vooralsnog niet vergoed door zorgverzekeraars. Mocht je een werkgever een actief vitaliteitsbeleid voeren, dan worden de kosten voor coaching soms door je werkgever vergoed. Is dat het geval, mail me dan voor een zakelijke offerte.

Vragen of meer weten?

Vul het contactformulier in, mail me of stuur een WhatsApp, dan neem ik snel contact met je op.

Gelieerd aan

Matrix Reimpriting Academy Karl Dawson
EFT International Logo
Logo Stichting EFT
Bewust Haarlem Netwerk ondernemer
NIBIG