Workshops

Workshop Kennismaken met EFT

Met EFT kun je zelf positieve verandering bewerkstelligen, klachten oplossen, stress verlagen en je gedrag en patronen beïnvloeden. Van deze techniek is aangetoond dat het direct invloed uitoefent op de hersenactiviteit en het zenuwstelsel dat de vecht-vlucht-bevries reactie bepaalt. Je kalmeert de stressreactie van je lichaam terwijl je focust op een klacht of probleem. Hierdoor kunnen klachten relatief snel worden verlicht of verholpen. In de workshop combineren we uitleg van de techniek met het beoefenen ervan. Het effect is direct voelbaar, dus kom het zelf ervaren! Na de workshop ben je in staat om de basistechniek van EFT bij jezelf toe te passen. Een handige tool die je daarna altijd bij de hand hebt. Wil je eens iets anders proberen?

Workshop Snel stressvrij met EFT

Met EFT breng je (zelf) snel en in iedere situatie je stresslevels omlaag. Door met je vingertoppen te kloppen op acupunctuurpunten die dicht onder het huidoppervlak liggen, daalt het stresshormoon Cortisol. Je voelt je kalmer, hebt meer overzicht en je lichaam ontspant zich. O.a. stressklachten kunnen met EFT worden voorkomen of verholpen. In de workshop combineren we uitleg van de techniek met het beoefenen ervan. Het effect is direct voelbaar, dus kom het zelf ervaren! Na de workshop ben je in staat om de basistechniek van EFT bij jezelf toe te passen.

Workshop Haal meer uit EFT

Je hebt de basistechniek van EFT (ooit) geleerd, misschien ben je er thuis zelfs wel mee aan de slag gegaan. Hierbij loop je tegen vragen aan, je weet niet meer goed hoe het werkt of je bereikt niet het effect dat je voor ogen hebt. In deze workshop gaan we dieper in op het (correct) toepassen van de techniek, kunnen we specifieke vragen of situaties aan bod laten komen en wordt er vooral veel geoefend. We besteden aandacht aan het beter in de vingers krijgen van de basistechniek. Ook nieuwe technieken en variaties op de basis komen aan bod. Naast de praktische kant leer je meer over het hoe en waarom van de technieken. Wil je voor jouw persoonlijke situatie meer uit EFT halen? Dan is deze workshop voor jou.

Agenda workshops

Op dit moment staat er geen datum voor een volgende workshop gepland. Een workshop kan ook op verzoek plaatsvinden voor een groep, op eigen locatie of in mijn praktijk in Haarlem. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Organisaties en teams

Je kunt als team of organisatie ook workshops op locatie boeken. Zo kunnen medewerkers kennismaken met EFT. Eventueel kunnen na aanleiding hiervan ook individuele trajecten worden opgestart. EFT werkt ondersteunend bij verzuimpreventie, stressklachten, burn-out en re-integratie. Het is mogelijk om meerdere workshops gelijktijdig te plannen met meerdere EFT Professionals. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.